Esittely – Introduction

Irja Mämmelä

Kiikelinranta 1 A 8
90100 Oulu

irja@mammela.fi

040 5873334

 

 

 

Vuolasvirta-palkinto

Vuonna 2005 minulle myönnettiin Suomen Kennelliiton Vuolasvirta-palkinto laadukkaiden westieiden kasvattamisesta. Tämä on korkein huomionosoitus, jonka kasvattaja voi Suomessa saada.

Tätä palkintoa ei kuitenkaan voi saavuttaa yksin.  Siihen tarvitaan lukuisia yhteistyökumppaneita.

Ensimmäisenä haluaisin kiittää omaa perhettäni joka on tehnyt tilaa harrastukselleni. Sen jälkeen haluan kiittää kaikkia niitä perheitä jotka vuosien varrella ovat hankkineet minulta pennun ja erityisesti niitä perheitä, jotka sitten ovat antaneet lemmikkejään näyttelyihin, vaikka siitä on monta kertaa koitunut ylimääräisiä järjestelyjä ja koirattomia viikonloppuja. Siihen on tarvittu myös huippuluokan ihmisiä, jotka ovat mahdollistaneet minulle sijoituskoiratoiminnan tai joiden kanssa olemme voineet tehdä yhteistyöpentueita. Olen tarvinnut toisia kasvattajia jotka ovat aikoinaan neuvoneet ja opastaneet minut alkuun ja niitä, joiden uroksia olen saanut käyttää nartuilleni sekä kaikkia niitä harrastuskumppaneita, jotka ovat avustaneet minua koirieni esittämisessä näyttelyissä.

Kiitoksia kaikille teille!

Irja

 

Muita saamiani palkintoja:

-Westiekerho ry:n pronssinen ansiomerkki 2006
-Westiekerho ry:n hopeinen ansiomerkki 2010

Jäsenyydet: 

Westiekerho, Suomen Kennelliitto, Suomen Koirankasvattajat (SuKoKa), Oulun Seudun Terrieriyhdistys (Osty), Svenska Kennelklubben, Svenska Terrierklubben ja WestieAlliansen.